Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/annikakristiina.com/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Mummula, ah tuo ihanan rauhaisa paikka jossa sinusta pidetään takuuvarmasti hyvää huolta. Teki muuten taas pitkästä aikaa hyvää käydä pienellä viikonloppureissulla mummun ja papan luona. Hetken jo ehdin harkita samana viikonloppuna järjestettävää Weekend Festivalia, kun en ole vielä festareilla ennättänyt tänä kesänä käymään, mutta en kadu yhtään päätöstäni viettää rento viikonloppu maaseudun rauhassa.

 

Olen tässä aina ajoittain mietiskellyt mikä elämässä on todella tärkeää ja kuinka joitain asioita pitää itsestäänselvyyksinä aivan huomaamattaan. Maailma on nykyään niin hektinen paikka ja meillä nuorisolla on koko ajan niin kauhea kiire jonnekin. Niin kiire, ettei aina niitä tärkeimpiäkään ihmisiä ehdi usein nähdä. Pitäisi elää paremmin nykyhetkissä, ja siitä pitää ottaa kaikki irti ja jakaa se ihmisten kassa jotka sinulle eniten merkitsevät, sillä eihän sitä koskaan voi olla varma mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Olin menossa nukkumaan mummulan vieraskamarissa ja kiinnitin huomiota hiljaisuuteen – tätä ei nimittäin kaupunkiyksiössäni koe vaikka ylimässä kerroksessa asunkin. Kuinka rauhoittavalta tuntuikaan olla aistimatta liikaa. Vain junan vaimea klonksutus kuului peltojen takaa ja toi muistoja mieleen lapsuuden mummolareissuista. Siihen oli hyvä nukahtaa.

 

Mietiskelin myös mummun ja papan hyvin arkista ja mukavan hidasta elämää. On aikaa tehdä erilaisia asioita. Mummu käy paljon marjastamassa ja liikkuu vielä ahkerasti. Juuri kehuikin saamaansa sähköpyörää joka tekee liikkumisesta hieman helpompaa – oli muuten oikeasti tosi kätevä! Tuntuu että pitäsi ottaa samalla tavalla leppoisammin välillä. Ei stressata niin paljon tulevaa ja juosta pää kolmantena jalkana.

Mummula<3